Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    Бронята отзад е от старата фейса е правен не фабрично прав е колегаата евтина е колата ма като гледам лайсната отзад е боядисвана имало е удар незнам 2500 макс + еко такса и си заслужава
    Колега,по една боядисана лайстна как разгада,че има удар колата?

Comment

• Първоначално публикувано от angelivanov Покажи съобщение
      Колега,по една боядисана лайстна как разгада,че има удар колата?
      Тая лайсна не е нужно да я боядисваш....взимаш един парцал, напояваш го с разредител за боя...и търкаш....отдолу излиза цвета на колата.....оргинално е пръсната с черно.....иначе по колата за която говорите има интервенция....но трябва да се види на живо за да се определи....колко е тя.......всичко друго е бля, бля.....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Какво ще кажете за тази? Не ми се връзва дървения волан на останалия интериор и тапицерията на задната врата. 2003 не са ли всички с вътр. фейстлифт
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4plfie
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Още от края на 2002 трябва да са с фейслифт.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Какво ще кажете за тази? Не ми се връзва дървения волан на останалия интериор и тапицерията на задната врата. 2003 не са ли всички с вътр. фейстлифт
            Какво има за чудене - конзолата е боядисана, а на тапицерията на вратата е обелен плата.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Какво има за чудене - конзолата е боядисана, а на тапицерията на вратата е обелен плата.
              Възможно е, на мен ми изглежда като сменени волан и врата с друг цвят. Винаги съм си мислел, че само тук има мания да си боядисват таблата.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Какво ще кажете за тази? Не ми се връзва дървения волан на останалия интериор и тапицерията на задната врата. 2003 не са ли всички с вътр. фейстлифт
                Тая е от тия, които бих карал с най-голямо удоволствие. За мен алфата е алфа, когато е с махагон, особено ако е черна.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• А за това, какво ще кажете - http://www.mobile.bg/11375799462910842 ?
                  Като изключим претапицирания волан, сякаш изглежда прилично
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    А за това, какво ще кажете - http://www.mobile.bg/11375799462910842 ?
                    Като изключим претапицирания волан, сякаш изглежда прилично
                    Един колега ходи да я гледа миналия месец. Каза, че не му харесала как работи. Взе си друга.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v (115hp) /04
                    opel kadett E 1.3 karavan - ex

Comment

• Само това?
                      В смисъл - турбо, съединител, окачване, 4х4, разни други работи - всичко е наред?
                      sigpic

Comment

Само това?
                        В смисъл - турбо, съединител, окачване, 4х4, разни други работи - всичко е наред?
                        Да, ама не......от доста рвеме се оглеждам за кросвагон, ама нещо почвам да се разубеждавам по ред причини.....май на пролет по добре да взема на Кайо спортвагона.....тая много спрей и смазка има по нея......от самите снимки си личи....някой неща са под прикритие....но се вижда, че колата е тормозена....прокъсана шумоизолация на мотора и т.н....
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:40.

Comment

• Ама ходи ли на живо да я видиш?
                          Аз по снимки не виждам нищо изтормозено.
                          Виждал съм значително по-изморени вагони, за значително повече пари.
                          Предубеден си, според мен, защото колата е на Горубляне
                          sigpic

Comment

• аз от 3 месеца търся кросвагон и преди 2 седмици кога бях в България огледх една в Труд една в Пловдив, таз на Горубляне и на бул.Европа, убедителното реални км,)) не ми хареса и реших да изчакам може да се появи някоя нова, и повечето от колите са от края на зимата началото на пролетта, не ми се купува кола която почти година е стояла на паркинг.даже имаше и едно исказване сега започва сезона и ще замине веднага, само не разбрах кой сезон, на ските или на балъците.
                            Alfa 166 2.4JTD 136hp

Comment

Ама ходи ли на живо да я видиш?
                              Иди и я виж, тия фото анализи, ако има 5% успеваемост, ще си е постижение.
                              Виж я визуално да ти допадне, двг да работи, всичко друго се прави.
                              Перфектните коли са на други места и на други цени
                              ex - 147 16v multijet

Comment

Ама ходи ли на живо да я видиш?
                                Koлегата тайфун ти отговори вместо мен.....когато си търся кола няма значение дали е от Горубляне или пичковци...важно е да ми хване окото....след това и правя преглед, за тез неща дет не разбирам си викам специалист да я закачи и чак накрая вадя парата.....не искам две три години напред да се чопля по нея....
                                Почти цяла година оглеждам, но досега само една ми хвана окото.....но ми беше непосилна цената... даваха я 14 хилки и нещо.....

---------- Post added at 05:34 ---------- Previous post was at 05:28 ----------

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                                Иди и я виж, тия фото анализи, ако има 5% успеваемост, ще си е постижение.
                                Виж я визуално да ти допадне, двг да работи, всичко друго се прави.
                                Перфектните коли са на други места и на други цени
                                Прав си, но от мен да знаеш....кола и жена на снимка винаги изглеждат по добре.....и никога не правя анализи по картинка....коментирах, защото съм я гледал колата....и съм на принципа три пъти мери, веднъж режи....

Comment

Working...
                                X